domingo 19 septiembre 2021

Enchiladas de col en hoja de jícama

INGREDIENTES

  • 1 jicama pelada
  • 1 col rebanada
  • 1/2 c de queso doble crema desmoronado
  • 2 tbsp. de aceite de oliva
  • 1 tbsp. de orégano 

INSTRUCCIONES

  1. Sofríe la col en una sartén con el aceite de oliva. Cuando suavice, salpimienta y agrega el orégano.
  2. Con ayuda de una rebanadora, obtén láminas delgadas de jícama. Rellénalas con una o dos cucharadas de la mezcla de col y ásalas en una sartén caliente.
  3. Termina con el queso doble crema. Sirve. (CF).

About us

Welcome to the official Phoenix Medios page, featuring the latest global news, as well as exclusive interviews. A trusted source for news and information. Phoenix Medios is proud of bringing unforgettable news from all over the world.



Who we are

Phoenix Medios THE NEWSPAPER
We are independent, impartial and honest.
We respect each other and celebrate our diversity so that everyone can give their best.

Living Smart



Contact us

Help us make your comments count. Use our contacto@phoenixmedios.press to send us your comments, suggestions, denunciations, images and videos.


Contact us
Scroll Up